Het seizoen kan beginnen voor GrassSupport!

Na maandenlange voorbereidingen, kan voor GrassSupport het kunstgras-seizoen gaan beginnen. Vorig jaar is het bedrijf gestart, waarbij er in het begin is gefocust op het adviseren over kunstgras en kunstgras-toepassingen. Bij uitdagingen en/of problemen weten spelers in de markt GrassSupport te vinden, mede dankzij de jarenlange ervaring en expertise binnen het bedrijf. Ook werd gestart met het verkopen van gereedschappen die installateurs van kunstgras echt goed kunnen gebruiken.

En als klap op de vuurpijl heeft GrassSupport het afgelopen halfjaar een eigen lijn shockpads weten te realiseren. Theo van Orsouw, oprichter van GrassSupport:

“We hoorden steeds meer geluiden vanuit de markt. Installateurs moesten soms maanden wachten voordat ze de juiste shockpads geleverd konden krijgen. Wij zagen kansen en zijn daar zijn we vol op ingesprongen. We willen met onze producten de hele (kunstgras-)wereld veroveren”

De eerste zorg was het vinden van een betrouwbare Europese productent. Dankzij het netwerk van sales manager Robbe Koopmans werd deze relatief snel gevonden. Om de producten goed in de markt te kunnen zetten, werd een samenwerking met marketeer Hein van de Kerkhof aangegaan:

“GrassSupport bestaat uit drie takken: GRS Advice, GRS Shockpad en GRS Tools. Daarmee heeft het bedrijf alles in huis om producenten, handelaren en installateurs van kunstgras optimaal te ondersteunen. GrassSupport legt de basis voor kunstgras, zonder het zelf te verkopen of aan te leggen. GrassSupport helpt haar klanten efficiënter en effectiever te werken. Ik ben trots op het feit dat ik daar mijn steentje aan kan bijdragen”.

We houden je de komende tijd graag op de hoogte van alle ontwikkelingen van GrassSupport.

Neem contact op

Interesse in een aankoop van onze producten of vraagt u zich af of wij u kunnen adviseren?