GRS shockpad zorgt
voor veiligheid
en comfort
\

GRS SHOCKPADS

De GRS shockpad is een ultralichte en zeer handzame plaat in de vorm van een puzzelstuk. Daarmee verlichten we het aanlegwerk: geen gesleep meer met grote, zware platen. Een installateur kan zelfs in zijn eentje snel en makkelijk de valbeschermingsplaten van GrassSupport plaatsen. De productie van de GRS shockpad vindt in Europa plaats, waardoor we kwaliteit en snelle levertijd kunnen garanderen.

GrassSupport wil kunstgrasbedrijven en installateurs sneller en beter kunnen voorzien in hun vraag naar valdempingsproducten. Daarom zijn wij begonnen met onze eigen productlijn: de GRS shockpad. Wij kunnen altijd én snel leveren, zonder lange wachttijden. Het kunstgrasproject moet immers doorgaan!

De GRS shockpad past als een puzzel in elkaar. Dat zorgt voor een optimale en consistente valdemping, dit in tegenstelling tot andere shockpads. De GRS shockpad heeft een effectief drainagesysteem, waardoor regenwater evenredig wordt verdeeld en snel de grond in kan zakken. Voor verschillende toepassingen (playsport landscape) hebben we verschillende plaatdiktes ontwikkeld, met ieder hun eigen specificaties en valhoogtes.

 

NEEM CONTACT OP

Play

Foto Play scaled

Landscape

Foto Landscape

Sport